کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

مشاهده RSS Feed

zadman

راه اندازی فست فود رستوران و کافی شاپ (بخش اول)

به این مطلب امتیاز بدهید
راه اندازی فست فود رستوران و کافی شاپ (بخش اول) راه اندازی یک فست فود امری پیچیده و زمان بر است و نیازمن برسی دقیق تحقیق وصبر و حوصله می باشد.برای راه اندازی فست فود باید نکات زیر را در نظر گرفت:1-پشتکار و صبر ومداومت: یکی از اصولی ترین مواردراه اندازی یک رستوران فست فود و یا یک کافه می باشد. برای جا انداختن یک محل کسب و کار جدید به عنوان شغل فست فود زمان و تبلیغات و البته مدیریت نیاز است.2-تحلیل دقیق از انتظارات خود: این که مدیر یک فست فود یا رستوران دقیقا بداند چه می خواهو و چه مشتریانی می خواهد مرد هدف قرار داد مهم است زیرا طبق ان بایستی منوی غذای مورد نظر را تنظیم کرد و دکوراسیون ان را مهیا نماید. پس در قدماول بایستی با بررسی دقیق سلایق و علایق خود نسبت به هدف گذاری اقدام نمود.3-تنظیم منوی غذا: یکی از مهمترین و شاید شه کلید موفقیت یک فست فود یا رستوران تهی منوی غذای متناوب و جدید و همچنین در خود محل کسب و کار می باشد. به عنوان مثال منوی فلافل یا غذای ساندویچی معمولی در مکان های لوکس شهر از شانس کمتری برای موفقیت بر خوردار است همانطور که غذاهای لوکس و گران قیمت با دکوراسیون خاص در مناطق ضعیف تر شهر شانس کمتری برای موفقیت دارند.منوی بسیار شلوغ و بسار خلوت هر دو ضعف هستند چون در اولی مشتری سر در گم در انتخاب غذا است و همچنین مواد اولیه زیادی بایستی در اشپزخانه مهیا و دور ریز شود و در حالت دوم که منوی که منوی غذا خلوت باشد .پس تنضیم منوی غذا یکی از مهمترین موارد در راه اندازی فست فود و رستوران می باشدمواردی که باید در طراحی منوی غذا در نظر گرفت:الف) سلیقه شخصی کار فرماب) توجه به سلیقه افرادی که عمدتا قرار است به رستوران شما مراجعه کنند.ج) نوع فضای مغازه که ایا به صورت سالن برای نشستن و سرو غذا است و یا به صورت بیرون بر استد) گرایش روز جامعه که بایستی در نظر گرفت مردم چه غذاهایی را بیشتر استقبال می کنند4- اتخاب محل کسب وکار: یکی دیگر از عوامل موفقیت یک رستوران انتخاب صحیح محل است. موارد زیر مهمترین نکاتی است که باید در این زمینه در نظر گرفت به شرح زیر است:الف) ابعاد متناوب با منوی مورد نظر: مساحت مغازه بایستی با تجهیزات مورد نیاز همخانی داشته باشد تا بتوان بهترین چیدمان را برای انها انجام داد.ب) موقعیت محلی مناسب: در تیدری دی مشتری بودن داشتن جای پارک مناسب نبود شاغل مزاحم و پر درسر در اطراف ان زیبایی اطراف مغازه از مهمترین موارد استج) رعایت ظوابط مورد نیاز بهداشت: رعایت ضوابطی مانند دیوار کف سرامیک و قابل شستشو داشتن اهویه و فاضلاب و نور مناسب داشتن ارتفاع سقف بالایی 270 سانت و اب شهری از مهمترین موارد استد) ارتفاع سقف: ارتفای سقف بلن از مهمترین عوامل جذابیت یک مغازه استه) محل نصب تابلو: بایستی به گونه ایی باشد که از هر طرف به چشم بیاید وجذابیت و نورانیت خاصی داسته باشد
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات