ﻫﻮﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻭﻧﯽ ﻣﯿﺸﻪ ………… ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺍﺗﺎﻗﺘﻮﻥ ﺗﻒ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭ ﺳﺮ ﻋﺎﺑﺮﯾﻦ !!… ﻫﯿﭽﮑﯽ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﻔﻬﻣﻪ … ﻭﺍﻻ
ســــــــــخت اسـتتــــــــــحـمل شـخـصی کـه ،اوایـــــــــل طـــــور دیــگــری بــــود...
در این زمانه که شرط حیات نیرنگ است،دلم برای رفیقان باوفا تنگ است
نا شناسی بی کس،نیمه شب هم حتی! اگر ازکوچه تنهایی قلبم گذرد، عطر او تاسالی در دلم خواهد ماند.... تو که دیریست در این کوچه اقامت داری.....
ترجيح ميدم طول روز خواب باشم و شب رو تا صبح بيدار بمونم چون شب هم خنک تره هم ساکت تر و آروم تر و مهم تر از همه اين که کمتر آدما رو ميبينم.
یادها فراموش نخواهد شد حتی به اجبار و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت ...
باسلام .دیروز وقتی به وبلاگ شما سر زدم دیدم همه آیتمها و اضافه به دوست 0 اما خوشحالم اگر قبل از من مراحل را بخوبی طی کردید ومن بعنوان دوست شما را انتخاب البته چند کاربر دیگر نیز همانند شما . امید در تمام طول زندگی اتان و اجتماعات موفق باشید. نمیدانم عکسهای ارسالی در ارتباط با موضوعات شما را نشان داده اند خودم که فقط عبارت تایپی ام را دیدم ضمنا" از هپی خوشم آمد نمونه های زیادی از آن دارم. از خواندن پاسخ های ارسالی ام به شما و دیگر عزیزان شادم.بازم مدرسه ام دیر شد .... سرعت نوری برای همین موارد لازم است خدا را شکر برای من نا بلد و آکیو پائین بعضی قسمت ها را با این رنگ نزدید, چون موقع تایپ چشام داشت کور میشد یعنی رنگ خوبیه اما با سفید یا رنگی دیگر اصولا" خودم از نظر طراحی حالت خوشایند تری بوجود میاورد...... با احترام . " سونات "
پیش از من و تو بسیار، بودند و نقش بستند دیوارِ زندگی را زینگونه یادگاران وین نغمه ی محبت بعد از من و تو مانَد تا در زمانه باقیست آوازِ باد و باران . .
هیچ وقت قرص هایی که موجب میشوند حالمان خوب شود... جای خوب های که باعث میشوند دلمان قرص شود را نخواهد گرفت ...
فقط نمیدانم چرا این روزا این شبا دلم به این فراض ها خوش است ... یاسریع الرضا... لاتقنطوا... یحب التوابین...
ارسال پیغام از طریق مسنجر برای saeed12 ...
کاربر سایت
کاربر ویژه
کاربرفعال
مدیر انجمن