در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نتایج بیشتر
درباره cafeghanadan

اطلاعات عمومی

آمار


مجموع پست ها
مجموع پست ها
5
میانگین پستها در طول روز
0.08
تمام سپاس ها
تمام سپاس ها
0
  • سپاس شده 0 در 0 پست
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
سه شنبه ۱۷ اسفند ۹۵ ۱۲:۳۱
تاریخ عضویت
چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵
 

تجربه


امتیاز
امتیاز
222
سطح
1
Points: 222, Level: 1
 
صعود به سطح بالا
صعود به سطح بالا
99%
امتیاز مورد نیاز
0
Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
 

فعالیت


فعالیت
99.0%
Overall activity: 99.0%
 
فعالیت در 30 روز گذشته
46.0%
Overall activity: 46.0%
 
فعالیت در 7 روز گذشته
27.0%
Overall activity: 27.0%
 

امتیاز


امتیاز برای کاربر
امتیاز برای کاربر
45
Reputation
10
Days since registering
25
Filled profile
10
امتیاز برای تاپیکها
امتیاز برای تاپیکها
75
Threads
8
Tags
1
Rating (received)
50
Rating (given)
1
Views
15
امتیاز برای پستها
امتیاز برای پستها
18
Posts
18
امتیاز برای امور متفرقه
Points for Misc
83
vBulletin Blog
83

فعالیت


سه شنبه ۱۷ اسفند ۹۵
۱۲:۳۳ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای پستها points
۱۲:۲۱ cafeghanadan has earned 6 امتیاز برای کاربر points
۱۲:۲۱ cafeghanadan has earned 4 امتیاز برای تاپیکها points
۱۲:۲۱ cafeghanadan has earned 2 Points for Misc points

شنبه ۱۴ اسفند ۹۵
۱۳:۰۰ cafeghanadan achieved 7 days registered
۱۲:۴۱ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای پستها points
۱۲:۳۱ cafeghanadan has earned 8 امتیاز برای تاپیکها points
۱۲:۳۱ cafeghanadan has earned 6 امتیاز برای کاربر points
۱۲:۳۱ cafeghanadan has earned 2 Points for Misc points

چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵
۱۲:۱۱ cafeghanadan has earned 4 امتیاز برای پستها points
۱۲:۱۱ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای تاپیکها points
۱۲:۰۱ cafeghanadan has earned 4 امتیاز برای پستها points
۱۲:۰۱ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای تاپیکها points
۱۲:۰۱ cafeghanadan achieved 100 Experience Points
۱۲:۰۱ cafeghanadan achieved Created Blog entry
۱۱:۵۱ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای پستها points
۱۱:۵۱ cafeghanadan has earned 2 امتیاز برای تاپیکها points
۱۱:۴۰ cafeghanadan has earned 8 امتیاز برای کاربر points
۱۱:۴۰ cafeghanadan has earned 79 Points for Misc points
۱۱:۴۰ cafeghanadan has earned 4 امتیاز برای تاپیکها points


Show Activities from all Users
مشاهده cafeghanadan'وبلاگ (ها)

آخرین مطالب

طرز تهیه کرم پیراشکی

توسط cafeghanadan تاریخ شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ در ۱۵:۲۷
طرز تهیه کرم پیراشکیمواد لازم :* آرد ۱ پیمانه سرخالی* شکر ۲/۱ و ۱ پیمانه* آب ۲ پیمانه* وانیل ۳/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه :آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را به آن بیافزایید و دوباره مخلوط نمایید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در آید سپس از روی حرارت بردارید و آ ن گاه وانیل را اضافه کنیدcafeghanadan.com
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

طرز تهیه نان رولت شکلاتی

توسط cafeghanadan تاریخ شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ در ۱۵:۲۶
طرز تهیه نان رولت شکلاتی دستور پخت انواع نان – طرز تهیه نان رولت شکلاتی آماده سازی : ۱۵۰ دقیقهپخت : ۲۵ دقیقهمواد لازم جهت تهیه نان رولتشکلاتیبرای ۴ نفر : آرد سفید ۵۰۰ گرم شیر ولرم ۱/۴ لیتر شکر ۳ قاشق غذا خوریتخم مرغ ۱ عدد نمک به میزان لازمزرده تخم مرغ ۱ عددشکلات برای داخل نان

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

طرز پخت کلوچه فومن – شیرینی پزی

توسط cafeghanadan تاریخ شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ در ۱۵:۲۵
طرز پخت کلوچه فومن – شیرینی پزی ۱ کیلو گرم آرد۲۲۰ گرم روغن جامد ذوب شده۲۰۰ میلی لیتر آب ولرم۲۰۰ میلیلیتر ماست۱۸۵ گرم شکر۵ عدد تخم مرغ۲/۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق سوپخوری مخمر۸/۱ قاشق چایخوری وانیل۱ قاشق ماست خوری بکینگ پودرمواد داخل کلوچه :۳ پیمانه گردو پودر شده۱ عدد جوز هندی۱

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

شیرینی مالاکوف

توسط cafeghanadan تاریخ شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ در ۱۵:۲۳
شیرینی مالاکوف مواد لازمبیسکویت قاشقی – ۲۰ عددپودر بادام پوست گرفته – ۱۲۵ گرمکره – ۱۲۵ گرمخامه – ۲۵۰ گرمشکر – ۱۰۰ گرمعرق بهارنارنج – ۳ تا ۴ قاشق سوپخوریپودر قند – ۴ قاشق سوپخوری روش تهیهبرای تهیه شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی احتیاج داریم که دیواره آن از کف جدا شود.

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده

شیرینی والوان

توسط cafeghanadan تاریخ شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ در ۱۵:۲۲
شیرینی والوان مواد لازم :پودر قند ۱/۲ پیمانهخمیر ورقه ای رجوع به بخش خمیر ورقه ایشربت قوام آمده ۴/۱ پیمانهانواع کرم ۲ پیمانهترایفل به میزان لازمروش تهیه :خمیر ورقه ای را تهیه نموده در مرحله آخر آن را به قطر ۱ سانتیمتر باز نموده و با قالب بزنید تعداد قالبهای زده شده باید زوج باشد

ادامه مطلب

دسته بندی ها
دسته بندی نشده