پژوهشگران اعلام کردند مشکلات قلبی ناشی از مصرف بیش از اندازه نمک در سال دو هزار و ده به مرگ نزدیک به دو میلیون و سیصد هزار نفر در جهان منجر شد.

به گفته دکتر داریوش مظفریان از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، میزان سدیم مصرفی توسط هر فردی بر سلامت قلب وی تاثیر می*گذارد و خطر ابتلای فرد را به بیماری*های قلبی-عروقی افزایش می*دهد.

پژوهشگران در این تحقیقات تاثیرات مصرف نمک را بر بزرگسالان در سالهای هزار و نهصد و نود تا دو هزار و دوازده بررسی کردند.

پژوهشگران همچنین تاثیرات مصرف سدیم را بر فشار خون و مخاطرات ناشی از تغییرات سطح فشار خون در ابتلا به بیماری*های قلبی-عروقی، مورد بررسی قرار دادند.

طبق این تحقیقات، نزدیک به یک میلیون (چهل درصد) از موارد مرگ و میر ناشی از بیماری*های قلبی مرتبط با مصرف نمک، مرگ پیش از موعد (زیر شصت و پنج سال) بودند.

همچنین در میان سی کشور بزرگ جهان، اکراین، روسیه و مصر بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از بیماری*های مرتبط با مصرف نمک را داشتند.

به گزارش یونایتدپرس از نیو اورلئان، نتیجه این تحقیقات در جلسه انجمن قلب آمریکا ارائه شد.