مواد اولیه :


برنج و جوانه ماش از هر کدام دو پیمانه
روغن كنجد یا معمولی هفت قاشق غذاخوری
آب سه پیمانه
نمك چهار قاشق چایخوری
زنجبیل یك قاشق چایخوری
هویج متوسط و کدو خردشده از هر کدام یك عدد
ساقه كرفس خردشده یك پیمانه
كاهو چینی یا كلم برگ خردشده دو پیمانه
پنیر خردشده 1/3پیمانه
گشنیز تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
بادام پوست*كنده و خلال*شده 1/4 پیمانه
سویا سس یك قاشق غذاخوری




طرز تهیه:

برنج برنج را شسته و از صافی رد كنید. دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته تا داغ شود برنج را یك دقیقه در آن سرخ كنید آب و دو قاشق چایخوری نمك ریخته و حرارت را زیاد كرده تا آب جوش بیاید سپس حرارت را كم كرده 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. در یك قابلمه دیگر سه قاشق روغن ریخته و ادویه*ها را تفت داده سپس تمام سبزیجات را ریخته و تفت دهید بعد در قابلمه را گذاشته تا 10 دقیقه بپزد. كلم، جوانه ماش و سویاسس را ریخته و كاملا مخلوط كنید كنار بگذارید. در قابلمه دیگر دو قاشق روغن باقی*مانده را ریخته پنیر خردشده را بریزید و بعد بادام را افزوده تا طلایی شود. تمام مواد سبزیجات و برنج را با هم مخلوط كرده دو دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. نمك باقی*مانده و گشنیز خردشده را هم ریخته و پس از چند دقیقه این پلو آماده است.