کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: شیرینی زیان

  1. #1
    مدیر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۱۱ دی ۹۷ [ ۰۱:۴۰]
    محل سکونت
    fars
    نوشته ها
    931
    امتیاز
    20,018
    سطح
    1
    Points: 20,018, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Three Friends10000 Experience PointsVeteran
    سپاس ها
    568
    سپاس شده 476 در 271 پست
    حالت من
    Bitafavot

    شیرینی زیان

    در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا...

    مواد لازم:
    آرد کاملا سفید =300 گرم
    کره= 150 گرم
    تخم مرغ=یک عدد
    روغن مایع =یک قاشق سوپخوری
    جوهرلیمو=یک دوم قاشق چایخوری
    وانیل=یک دوم قاشق چایخوری
    نمک=یک قاشق چایخوری
    آب خنک=یک فنجان


    طرز تهیه:

    در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر2 سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار
    برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.


    طرز تهیه شیرینی زبان :

    خمیرهزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر 5/1 تا 1 سانتی متر باز کرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوک کارد تیزی وسط خمیر را از طول برش 2 سانتی می زنیم و سطح آنها را با شربت کارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت کارامل: شکر را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و تخم مرغ را به آن می افزاییم ) تزئین می کنیم و در سینی فرمی چینیم و آن را در
    وسط پنجره فر روی درجه 400 فارنهایت، مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و بپزند.
    یاد آوری :
    1- در صورتی که جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان کج خواهد شد.
    2- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۱۲ مهر ۹۷ [ ۱۸:۲۸]
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    631
    سطح
    1
    Points: 631, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    یک دستور پخت دیگر برای شیرینی زبان

    نمیدونم چرا اینجا اینقد خلوته! پا قدم منه نکنه؟!!دم عیده و شاید خیلیا مث من دنبال تدارکات عید از جمله پختن شیرینیای عید باشند. شیرینی که من برای عید خیلی دوستش دارم زبان هست. اینجا یک دستور پخت دیگه که اخیرا یه جایی دیده بودم رو میذارم. نسبت به دستور پخت قبلی که باید کره رو بذارم وسط خمیر و چندین بار وارد یخچالش کنیم خیلی خیلی ساده تره. میترسیدم خمیر هزارلا با این روش اونجوری که باید نشه، که خب پختمش و خییلیم خوب در اومد. به خاطر همین این دستور پخت رو اینجا میذارم شاید دوست داشتید استفاده کنید. البته اگه کسی اصلا دیگه به اینجا سر بزنهمواد اولیه خمیر هزار لا:1/3 2 پیمانه آرد سفید4 قالب 50 گرمی کره یخ زده8 تا 10 قاشق غذاخوری آب سرد1 قاشق غذاخوری آبلیمومواد اولیه شربت شیرینی زبان: 1/3 پیمانه عسل1/2 1 قاشق غذاخوری آب1/3 قاشق چایخوری گلابمقداری شکرطرز تهیه خمیر هزارلا:1- کره را حداقل به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. البته بهتر است که کره یک شب تا صبح را در فریزر بگذراند. برای تهیه خمیر هزار لایه در این آموزش، کره باید کاملا سفت و یخ زده باشد.2- در یک پارچ، آب سرد و آبلیمو را با یکدیگر ترکیب کنید و آنها را کنار بگذارید.3- در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. در این مرحله لازم است که کاسه آرد را هم به فریزر انتقال دهید تا خنک شود.نکته: در کل برای درست کردن این خمیر، باید همه چیز سرد یا خنک باشد. بنابراین برای اینکه نتیجه کارتان، شیرینی زبان خوبی باشد، به این مساله توجه کامل کنید. 4- از یک رنده بزرگ برای رنده کردن کره یخ زده، مستقیما بر روی ترکیب آرد، کمک بگیرید. بهتر است موقع رنده کردن، کره را با یک پلاستیک بگیرید تا حرارت دست مستقیما به آن منتقل نشود. بعد از رنده کردن، کره*ها را با یک چاقو در آرد کاملا ترکیب کنید. راز ترد و ورقه*ای*تر شدن شیرینی زبان، همین یخ بودن مواد به خصوص کره و نیز استفاده از رنده درشت برای قرار گرفتن کره در میان خمیر است. هر چه کره سردتر، شیرینی زبان ورقه ورقه*ای*تر و تردتر. به یاد داشته باشید که این روش، یک میانبر کوتاه برای درست کردن خمیر هزارلایه مناسب است، در حالی که معمولا روش*های پیچیده*تری برای درست کردن این خمیر پیشنهاد می*شود.5- در این مرحله باید مایع (آب و آبلیمو) را اضافه کنید. لازم نیست همه مایع را اضافه کنید و در صورتی که خمیر شکل گرفت باقیمانده مایع را استفاده نکنید. در ابتدا با استفاده از همان چاقو، آب و آرد و کره را با هم ترکیب کنید. در این مرحله گلوله*هایی تشکیل می*شود. حالا با استفاده از دست، خمیر را با ملایمت ورز دهید. بهتر است برای این کار از نوک انگشتانتان استفاده کنید تا حرارت دست به خمیر منتقل نشود و کره*ها آب نشود. اصلا لازم نیست خمیر زیاد ورز بخورد. در همین حد که یک خمیر یک دست تشکیل شود کافی است.نکته: تاکید بر یخ زده بودن کره به همین خاطر است که در مرحله ترکیب با آرد و آب و تشکیل شدن خمیر، نباید آّب شود. پس این کار را به سرعت انجام دهید. از مرحله*ای که کره را از فریزر در میاورید و روی آردها رنده می*کنید، تا جایی که خمیر را درون فریزر قرار می*دهید، کارها باید به سرعت انجام شوند.نکته: دقت کنید که نباید بیش از حد آب به ترکیب آرد اضافه کنید. چرا که آب بیش از حد باعث می*شود خمیر آنطور که می*خواهیم ورقه*ای نشود.6- بعد از اینکه خمیر یک دست شد، آن را به شکل توپ در آورید. سپس آن را کمی پهن کنید. حالا خمیر را با پلاستیک فریزر یا پلاستیک*های مشابه بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید و بعد از خمیر استفاده کنید. می*توانید این خمیر هزارلا را تا 3 روز در یخچال نگه دارید. همچنین اگر آن را در فریزر بگذارید، ماندگاری بسیار بیشتری دارد. بنابراین می*توانید خمیر را چند روز قبل از عید و یا روزی که می*خواید شیرینی زبان را بپزید درست کنید و آن را در فریزر قرار دهید.نکته نهایی: روش*های گوناگونی برای درست کردن خمیر هزارلایه برای شیرینی زبان معرفی شده است. روشی که توضیح داده شد، ساده*ترین و کم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]دردسرترین آنهاست. روش*های دیگری از جمله روش تا کردن*های مکرر خمیر هم برای تهیه خمیر هزارلا وجود دارد که به مراتب پیچیده*تر از روش معرفی شده است. اگر تمام جزئیات بیان شده در این دستور را در نظر بگیرید، به خمیری به کیفیت همان خمیرها و حتی بیش از آنها دست خواهید یافت.طرز تهیه شیرینی زباننکته: میزان عسلی که برای شربت روی شیرینی زبان استفاده می*کنید، به تمایلتان به میزان شیرین بودن زبان بستگی دارد. برای این مقدار مواد اولیه، حدود 1/4 تا 1/3 پیمانه عسل، معمول است.1- فر را در دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. توجه کنید که حرارت مناسب برای پخت خمیر هزارلا، کمی از دیگر خمیرها بیشتر است. اما دقت کنید که درجه حرارت فر از این دما بیشتر نشود.2- یک ظرف مناسب مثل سینی فر را انتخاب و آن را چرب و آردپاشی کنید. بهتر است کاغذ شیرینی پزی نیز روی آن پهن نمایید.3- در یک کاسه کوچک، عسل را با آب و گلاب به خوبی ترکیب کنید و کنار بگذارید.4- خمیر را از مدتی قبل از فریز در بیاورید. خمیر باید به حدی از فریز بیرون مانده باشد که بتوان با وردنه به آن فرم داد. خمیر هزارلا را روی یک سطح آردپاشی شده قرار دهید و روی آن نیز کمی آرد بپاشید. حالا آن را با قطر 1 تا 1.5 سانتیمتر کف سطح پهن کنید.5- از یک قلم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]موی نرم استفاده کنید و با آن، شربت عسل را روی سطح خمیر بمالید. این کار را می*توانید بعد از قالب زدن هم انجام دهید.6- با استفاده از یک قالب مستطیلی یا بیضی شکل (قالب شیرینی زبان) خمیر را برش دهید و در سینی فر بگذارید. اگر قالب ندارید، باید از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خمیر را به شکل مستطیلی برش بزنید. این کار را تمیز و دقیق انجام دهید تا خمیر اضافه نیاید و هدر نرود.7- همه قطعات برش زده را روی سینی فر بچینید. بین شیرینی*ها نیز کمی فاصله بگذارید.8- با استفاده از یک چاقوی تیز، یک برش طولی سطحی روی مرکز تک تک شیرینی*ها ایجاد نمایید.9- روی هر یک از شیرینی*ها کمی شکر بپاشید.10- سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید 20 دقیقه در دمای گفته شده پخته شود. اگر از دقت درجه حرارت فر خود مطمئن نیستید، حرارت را به گونه*ای تنظیم کنید که مطمئن باشید از 205 درجه سانتیگراد بیشتر نباشد (حرارت کمتر آن اشکال چندانی ایجاد نمی*کند). گرچه بهتر است دقیقا در همان دما پخت انجام شود. پخت زمانی کامل می*شود که رنگ شیرینی طلایی شود و ظاهر آن پخته به نظر برسد و کمی پف کرده باشد.11- پس از پخته شدن، شیرینی*ها را از فر خارج کرده و مجددا با قلمو شربت عسل را روی آنها بمالید. حالا اجازه دهید شیرینی*های زبان سرد شوند.12- در پایان می*توانید روی شیرینی زبان کمی خلال پسته و یا پودر شکر نیز بپاشید و بعد آنها را سرو کنید، یا در ظروفی بچینید تا بعدا از مهمانان نوروزی پذیرایی کنید.منبع: redirect.php?a=redirect.php?a=cakaneh.ir/cat...es/eid-pastry/

  3. کاربر روبرو از پست مفید parisa6780 سپاس کرده است .

    Dorhato (یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •