مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • مرغ گریل شده: 80 گرم
  • قارچ: 20 گرم
  • فلفل سبز: 20 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • سس آلفردو: 40 گرم
  • خامه:20 گرم
  • پنیر خامه*ای: 20 گرم


روش تهیه:

فیله مرغ گریل شده را از عرض به تكه*های كوچك برش زده و در بشقابی می*گذاریم. روی خمیر لازانیا را به پهنای خمیر با قاشق چوبی با خامه پر می*كنیم، سپس یك لایه پنیرخامه*ای و كمی پنیر پارمسان را به آنها می*افزاییم.

مرغ گریل شده را روی سس آلفردو قرار داده و سپس قارچ برش خرده و فلفل سبز را روی آنها گذاشته و خمیر را رول می*كنیم و در آخر خمیر رول شده را با مرغ گریل شده و پنیر پارمسان تزئین می​کنیم.

دمای پخت 280 درجه سانتی*گراد و به مدت 6 دقیقه.