مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • پپرونی: 40 گرم
  • فلفل چیلی: 5 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • سوسیس دودی: 10 گرم
  • ریحان خرد شده: 20 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • سس آلفردو: 40 گرم
  • خامه:20 گرم
  • پنیرخامه*ای:20 گرم


روش تهیه:

خمیر لازانیا را باز كرده، ابتدا یك لایه خامه سپس یك لایه پنیرخامه*ای و در آخر با پنیر موتزارلا روی آن را پر كرده. سپس بر*ش*های پپرونی و سوسیس دودی را روی آن چیده و تكه*های خرد شده زیتون و ریحان را اضافه کرده و مقداری پنیر پارمسان را روی آنها ریخته و روی خمیر رول شده را با پپرونی و مقدار كمی پنیر پارمسان تزیین می*كنیم و داخل فر قرار می*دهیم.

دمای فر 280 درجه سانتیگراد و زمان پخت 6 دقیقه است.