مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • فیله چرخ شده و سویا: 80 گرم
  • پیاز: 20 گرم
  • جعفری خرد شده: 20 گرم
  • سس پامادورو: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • آویشن: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 20 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


روش تهیه:

ابتدا فیله چرخ شده و سویایی كه از قبل در آب خیس خیسانده شده است را در روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می*دهیم و پیاز و كمی برگ آویشن و نمك و فلفل قرمز را با آن تركیب می*كنیم. خمیر لازانیا را پهن كرده، سس پامادورو را روی خمیر می*مالیم. كمی پنیر موتزارلا را روی سس پخش می*كنیم و سپس با قاشق چوبی سس فیله چرخ شده را روی آن اضافه می*كنیم. در آخر مقداری پنیر پارمسان را روی جعفری*ها اضافه و خمیر را رول كرده و می*پیچانیم و در انتها كمی گوشت چرخ كرده و پنیر پارمسان را روی خمیر رول شده می*ریزیم و داخل فر قرار می*دهیم.

لازانیای ما باید در دمای 280 درجه سانتی*گراد به مدت 6 دقیقه قرار بگیرد. اكنون لازانیا آماده است.