مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • كلم بروكلی: 20 گرم
  • فلفل سبز: 15 گرم
  • گوجه*فرنگی: 15 گرم
  • سیر تازه:* 5 گرم
  • پیاز: 10 گرم كدو: 10 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • جعفری خرد شده: 20 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • سس پامادورو: 40 گرم


روش تهیه:

باید این نكته را یادآور شد كه علاو*ه *بر سبزیجات گفته شده می*توانید از سبزیجات موردپسند خودتان نیز استفاده كنید. كلم بروكلی،* فلفل سبز، گوجه*فرنگی، پیاز، سیر خرد شده، كدو، زیتون و جعفری خرد شده را در كمی روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می*دهیم، سپس خمیر لازانیا را باز كرده و كمی سس پامادورو را روی خمیر لازانیا می*مالیم و پنیر موتزارلا را به آن اضافه می*كنیم. اكنون سبزیجات را افزوده و كمی پنیر پارمسان را به این مواد اضافه كرده و خمیر لازانیا را رول كرده و لازانیای رول شده را با استفاده ازگوجه*فرنگی و مقداری پنیر پارمسان تزئین می​کنیم.

دمای فر 280 درجه سانتیگراد و زمان پخت 6 دقیقه است.