مواد لازم:


  • خمیر لازانیا
  • میگوی متوسط: 4 عدد
  • ذرت: *20 گرم
  • سیر تازه: 5 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • پیاز:5 گرم
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • لیموی برش خورده:یک عدد متوسط
  • فلفل قرمز:به مقدار لازم
  • پنیرخامه*ای:20 گرم
  • سس فونگی: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم


روش تهیه:

ابتدا میگوی پاك شده را در تركیبی از فلفل سبز، لیموی برش خورده، پیاز و فلفل قرمز می*خوابانیم كه دست كم باید 5 تا 6 ساعت در این سس بماند. میگوی مزه*دار شده را همراه ذرت، سیر و زیتون با حرارت ملایم در روغن زیتون تفت داده تا خوب سرخ شود و سپس روی خمیر لازانیا تركیبی از سس پامادورو و سس آلفردو بنام «سس فونگی» را می*مالیم و با قاشق چوبی یك لایه از پنیرخامه*ای و پنیر موتزارلا اضافه می*كنیم و سپس میگوی خرد شده و ذرت را به آن اضافه كرده و در آخر مقداری پنیر پارمسان روی آن اضافه می*كنیم. بنا به سلیقه خودتان زیتون حلقه شده یا ذرت یا سیر تازه را روی خمیر لازانیای رول شده قرار می*دهیم.

دمای فر 280 درجه سانتیگراد و زمان پخت 6 دقیقه است.