مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • تن ماهی: 50 گرم
  • سیر تازه: 10 گرم
  • زیتون: 15 گرم
  • ریحان خرد شده: 25 گرم
  • سس پامادورو: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • آویشن: به مقدار لازم


روش تهیه:

خمیر لازانیا را پهن كرده سپس یك لایه سس پامادورو روی آن مالیده و با یك لایه پنیر موتزارلا آن را پر می*كنیم و بعد تن ماهی از هم جدا شده را به همراه سیر و ریحان و زیتون روی آن قرار می*دهیم و مقداری پنیر پارمسان می*افزاییم. خمیر را رول كرده و با سیر و مقداری پنیر خمیر را تزیین می*كنیم.

دما: 280 درجه سانتی*گراد، زمان: 6دقیقه