گوشت ماهیچه گوسفندی 500 گرم
كنگر 200 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
روغن 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 0.5 فنجان
زعفران 1 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
گوشت را تكه تكه خرد می كنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ كرده و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم بپزد , بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ میكنیم و داخل گوشت میریزیم تا كنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود , نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد
برای نیم کیلو گوشت 2 کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند ، بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به ان میزنند .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.