مواد اولیه :
گوشت خرد شده : نیم کیلو گرم
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
غوره : 350 گرم
نعنا و جعفری : یک کیلوگرم
روغن و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت را همراه پیاز داغ می*گذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می*کنیم و در روغن تفت می*دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می*کنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می*گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می*توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.