گوشت: نیم*کیلو
▪ کدو حلوایی: یک کیلو
▪ قلم گوسفندی: دو عدد
▪ پیاز سرخ*شده: سه قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه*فرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
▪ *غوره ۳۰۰ گرم
▪ آبغوره یک استکان کوچک
▪ نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم


● طرز تهیه:
ابتدا گوشت*ها را تکه*تکه برش می*زنیم و سرخ می*کنیم. بعد از سرخ شدن به همراه پیاز سرخ*شده می*گذاریم با آب خوب بپزد ولی له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه می*بریم و با روغن سرخ می*کنیم. کدوها و گوشت*ها را در قابلمه*ای می*ریزیم، دنباله*های غوره*غوره را گرفته و کمی سرخ می*کنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و می*گذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته می*شوند مواظب باشید که له نشوند. آب، برای پختن یک لیوان کافی است. حدود پنج دقیقه صبر می*کنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند.این خورش را می*توان با گوشت سایر طیور تهیه کرد.