مواد لازم :
۱ ـ پیازچه ۴۰۰ گرم
۲ ـ تخم مرغ ۵ الی۶ عدد
۳ ـ گردوی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
۴ ـ آرد ۳ قاشق غذا خوری
۵ ـ نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم
۶ ـ روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن ۱ قاشق مربا خوری


طرز تهیه :
قسمت ریشه دارپیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود .بعد از اینکه با دقت شسته و خشک شد .پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید وبا آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.
در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزیدوشعله را کم کنید و ماهیتابه راروی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزدسپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .