مواد اولیه :

*ماهی دودی فیله شده یک پیمانه
*تخم*مرغ چهار یا پنج عدد
*آب زعفران یک قاشق غذاخوری
*پودر سیر یک قاشق چایخوری
*نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
*روغن به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا ماهی دودی را با شعله*پخش*کن روی حرارت قرار می*دهیم تا تمام اطراف آن (مانند بادنجان کبابی)، کباب شود. سپس پوست ماهی را کاملا گرفته و گوشت آن را از استخوان جدا می*کنیم. تخم*مرغ*ها را در ظرفی شکسته نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه آب زعفران و پودر سیر به آن افزوده و کاملا هم می*زنیم. فیله ماهی دودی را نیز به این مواد اضافه کرده و کاملا هم می*زنیم تا مواد یکدست شود. در تابه کمی روغن می*ریزیم و روی حرارت قرار می*دهیم تا کمی داغ شود. سپس مایه کوکو را در تابه ریخته و در تابه را می*بندیم تا کوکو سرخ شود وقتی یک طرف آن طلایی شد کوکو را برمی*گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس به دلخواه تزیین می*کنیم.