مواد اولیه :
*بادنجان متوسط پنج عدد
*تخم*مرغ چهار عدد
*پودر زیره، تخم گشنیز و نعنا خشک از هر کدام یک قاشق مرباخوری
*سیر دو حبه
*آرد سیب*زمینی دو قاشق سوپخوری
*روغن برای سرخ کردن و نمک وفلفل و زعفران به میزان لازم

طرزتهیه:
بادنجان*ها را کبابی می*کنیم و کنار می*گذاریم تا کمی خنک شود. سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آن را جدا می*کنیم. قدری نمک روی آنها می*ریزیم و داخل سبد می**گذاریم تا زردآب آنها گرفته شود. سپس آن را ساطوری می*کنیم.
سیر را له و ادویه*ها را به آن اضافه می*کنیم. آرد سیب*زمینی تخم*مرغ و زعفران دم کرده را به مخلوط افزوده سپس بادنجان*های ساطوری شده را به مواد اضافه می*کنیم و مواد را خوب هم می*زنیم تا کاملا مخلوط شوند.
تابه را گرم کرده روغن را درون آن ریخته و مواد را داخل تابه می*ریزیم و در آن را می*گذاریم. صبر می*کنیم یک طرف کوکو سرخ شود سپس برش می*زنیم و کوکو را برمی*گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.