مواد لازم:
اسفناج ۵۰۰ گرم
قارچ خورد شده نصف پیمانه
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۴ عدد
پودر سوخاری نصف پیمانه
پنیر چدار یا مازارولا کم کالری رنده شده نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه


اسفنجها رو بشورید و خورد کنید قارچ خورد شده و زرشک و ادویه رو اضافه کنید. تخم مرغ ها رو تو یه ظرف جداگانه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. و داخل ظرف پیرکس که چرب کردید بریزید. روی اون پودرسوخاری بپاشید و روی پودر سوخاری پنیر رنده شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهیت به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.