این شیرینی*های شکلات*دار، بدون تخم*مرغ تهیه می*شوند و برای همه به خصوص آن*ها که منع مصرف تخم*مرغ شده*اند، مناسب است. واد لازم برای 36 تا 48 عدد:
کره:* یک پیمانه
شکر قهوه*ای: یک پیمانه
شکر سفید: نصف پیمانه
وانیل: یک و نیم قاشق چای*خوری
پودر تخم کتان (به جای 2 تخم*مرغ): 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 پیمانه و چهار قاشق غذاخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چای*خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق جای*خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای*خوری
خرده*های شکلات: یک تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 180 درجه سانتی*گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و ورقه مخصوص شیرینی*پزی را درون ظرف پخت قرار دهید.
• درون کاسه*ای یا با دست یا با همزن، کره و هر دو نوع شکر را آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم و یک دست شوند.( 5- 3 دقیقه).
• پودر وانیل و تخم* کتان را به مخلوط فوق اضافه کرده و کاملا هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش*شیرین و نمک را نیز به آن*ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
• در مرحله آخر، خرده*های شکلات را به مخلوط اضافه کنید.
• از مخلوط به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر شیرینی برداشته و آن*ها را درون سینی فر با فاصله حدود 6 سانتی*متر از هم قرار دهید.
• سینی را درون فر به مدت 15- 12 دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی*ها صاف و پهن شده و لبه آن*ها قهوه*ای رنگ شوند حرارت دهید.
• سینی را از فر خارج کرده و شیرینی*ها را تا سرد نشده میل کنید.

redirect.php?a=www.cookingandme.com