آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخم*مرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگ*پودر از جمله مواد اولیه*ی این شیرینی هستند. مواد اولیه:
آرد برنج: 500 گرم
آرد نول: یک و نیم کیلوگرم
روغن جامد: یک کیلوگرم
تخم*مرغ: دو عدد
زرده تخم*مرغ: شش عدد
پودر قند: 750 گرم
وانیل: یک قاشق چای*خوری
شیر: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
بیکینگ*پودر: یک قاشق چای*خوری
طرز تهیه:
* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ*پودر و وانیل با همزن می*زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم*مرغ*ها را با زرده در کاسه*ای خوب مخلوط می*کنیم و به تدریج به مواد زده شده می*افزاییم.
* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می*کنیم.
* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می*ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می*دهیم.
* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی*پزی عبور داده و در سینی فر می*چینیم و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی*گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می*پزیم.

منبع مورد استفاده برای این مدخل