این شیرینی*های کوچک برای پذیرایی از میهمان، بسیار مناسب هستند. انرژی کل : 4000 کیلو کالری
مواد لازم:
آرد نخودچی: 450 گرم
آرد سفید گندم: 50 گرم
پودر شکر: 250 گرم
روغن جامد: 200 گرم
هل آسیاب کرده: یک قاشق چای*خوری

خلال پسته (برای تزیین): به مقدار لازم
روش تهیه:
* آرد نخودچی را دو بار الک کنید تا زبری آن گرفته شود.
* سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید.
* حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود.
* خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند.
* بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله*هایی به اندازه فندق درآورید، روی آن*ها را با خلال پسته تزیین کنید و داخل سینی فر بگذارید.
* حرارت فر 160 درجه سانتی*گراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.
منبع: دنیای تغذیه