کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پنکیک سیب زمینی و عدس

  1. #1
    مدیر کل سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۰۸ اردیبهشت ۹۷ [ ۱۷:۱۶]
    محل سکونت
    من همان خاکم که هستم.
    نوشته ها
    2,502
    امتیاز
    106,558
    سطح
    1
    Points: 106,558, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryTagger First ClassThree FriendsOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    27
    سپاس ها
    2,982
    سپاس شده 2,543 در 1,268 پست
    حالت من
    Khejalati

    Gadid پنکیک سیب زمینی و عدس


    پنکیک سیب زمینی و عدس

    سیب زمینی متوسط 10 عدد . عدس 1 لیوان . پیاز 1 عدد
    تخم مرغ پخته 2 عدد . تخم مرغ خام 1 عدد . آرد 1/2 لیوان . نمک و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه : عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود ؛ پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود ، تخم مرغ های پخته را ریز خرد کنید و بهمراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.



    سیب زمینی ها را بپزید و با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا خوب نرم و یکدست شود ؛ سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن ارد زیادی نیست ).


    روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید.


    ته ماهیتابه مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پنکیک ها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید برشته و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس از پخت پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و بهمراه سس یا ماست سرو کنید.

    نکته ها : میتوانید داخل این پنکیک از انواع مختلف مواد استفاده کنید ، برای پخت بهتر حرارت را در زمان پخت ملایم کنید ( به طور معمول 5 دقیقه برای هر طرف کافی میباشد ).

    منبع:ایران کوک



    ..*
    روی لینک تاپیک های زیر کلیک و حتما مطالعه کنید *..


    "اطلاعيه و اخبار انجمنها"قوانین انجمن"

    Hidden Content



    برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک ها لطفا فقط از دکمه سپاس استفاده کنید

    هنگام زدن تاپیک دقت کنید تاپیک تکراری نباشد



  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷ [ ۱۳:۱۶]
    محل سکونت
    تهران
    سن
    26
    نوشته ها
    8
    امتیاز
    482
    سطح
    1
    Points: 482, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    سپاس ها
    4
    سپاس شده 0 در 0 پست
    نقل قول نوشته اصلی توسط دنیای خاموش من نمایش پست ها
    پنکیک سیب زمینی و عدسسیب زمینی متوسط 10 عدد . عدس 1 لیوان . پیاز 1 عدد تخم مرغ پخته 2 عدد . تخم مرغ خام 1 عدد . آرد 1/2 لیوان . نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه : عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود ؛ پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود ، تخم مرغ های پخته را ریز خرد کنید و بهمراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
    سیب زمینی ها را بپزید و با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا خوب نرم و یکدست شود ؛ سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن ارد زیادی نیست ).
    روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید.
    ته ماهیتابه مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پنکیک ها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید برشته و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس از پخت پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و بهمراه سس یا ماست سرو کنید.نکته ها : میتوانید داخل این پنکیک از انواع مختلف مواد استفاده کنید ، برای پخت بهتر حرارت را در زمان پخت ملایم کنید ( به طور معمول 5 دقیقه برای هر طرف کافی میباشد ).منبع:ایران کوک
    به به خیلی خوشمزه به نظر میاد
    زندگی شاید همین باشد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •