اکسپکتورانت طبیعی


چینی*ها ۲۸۰۰ سال پیش از میلاد مسیح از باقلا به*عنوان یک محصول گیاهی در غذاها و نسخه*های گیاهی خود استفاده می*کردند. آن*ها معتقد بودند، فیبر موجود در این گیاه در کنار پروتئین آن می*تواند یک منبع غذایی خوب و کامل برای وعده*های غذایی انسان در طول هفته باشد که علاوه*بر پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان در سالمندان به کنترل میزان فشار خون به*ویژه در افراد مبتلا به فشار خون بالا، کمک می*کند. دکتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتی چین از خواص درمانی باقلا در درمان اختلال*های کلیه، درمان سنگ کلیه، اختلال*های دستگاه گوارش و بهبود بیماری نقرس نکاتی را با مخاطبان خود در میان می*گذارد…




پیشگیری از سرطان معده


درمانگران طب چینی مصرف باقلا را در وعده*های غذایی یا میان*وعده*ها در طول هفته بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به برخی از سرطان*ها از جمله سرطان مری، معده و دهانه رحم می*دانند. آن*ها معتقدند، بهترین روش برای طبخ این گیاه دارویی بخارپز کردن باقلا و مصرف آن به*صورت تازه است، اما در موقعیتی که این گیاه را در زمان و شرایط مناسب فریز کنید می*توانید در دیگر فصل*های سال نیز از برخی از خواص آن در این زمینه بهره ببرید.


درمان لرزش دست در پارکینسون


افرادی که به لرزش دست و پا مبتلا هستند یا به*دلیل ابتلا به بیماری پارکینسون از این عارضه رنج می*برند و لرزش مانع از انجام فعالیت*های روزانه*شان می*شود، می*توانند با مصرف باقلا در رژیم غذایی خود و میان*وعده*ها به*طور طبیعی از میزان لرزش دست و دیگر اندام*های خود پیشگیری کنند. کافی است باقلا را با کمک بخار آب بپزند و آن را در کنار وعده*های غذایی خود همراه برنج یا به تنهایی میل کنند.


هرگز باقلا مصرف نکنید اگر…


درصورتی که در گروه افراد مبتلا به فاویسم قرار می*گیرید، مصرف باقلا برای شما به هر شکل و به هر اندازه خطرناک است. بنابراین توجه داشته باشید که مصرف میزان اندکی از این گیاه سبز می*تواند شما را با خطر مرگ همراه کند. بنابراین درصورتی که فاویسم دارید و به*طور ناآگاهانه باقلا مصرف کردید، فورا به پزشک و متخصص خود مراجعه کنید. علائمی*مانند رنگ پریدگی، استفراغ، تهوع و تغییر رنگ ادرار و شوک از جمله علائمی*است که با مصرف باقلا در افراد مبتلا به فاویسم مشاهده می*شود.


آب پز نکنید


بسیاری از مردم عادت دارند، باقلا را به*صورت آب پز و پخته میل کنند، اما درمانگران طب چینی بر این باورند که آب پز کردن باقلا و قرار دادن آن برای مدتی در آب جوش موجب کاهش خواص درمانی آن و از بین رفتن ویتامین c موجود در باقلا می*شود. بنابراین این درمانگران به بیماران خود توصیه می*کنند تا باقلا را به*صورت بخار پز تهیه کنند و علاوه بر ترکیب آن با برنج آن را به*صورت پوره تهیه کرده و به تنهایی یا مخلوط با سوپ میل کنند. در برخی از منابع چینی درمانگران به تفت دادن باقلا با مقدار بسیار اندکی روغن نیز اشاره کرده*اند.


نکات طلایی درباره باقلا


باقلا از جمله گیاهان اشتهاآوری است که در سراسر اروپا و آسیا به*عنوان یکی از بهترین خوراکی*های طبیعی با خواص درمانی مفید برای دستگاه گوارش و کلیه*ها شناخته می*شود.


درمانگران طب چینی مصرف باقالای پخته شده را برای درمان اختلال افرادی که دچار مدفوع نرم هستند بسیار موثر می*داند و معتقدند استفاده از آن*ها در ۴-۳ وعده غذایی در هفته به*مدت ۲ هفته به بهبود این افراد کمک می*کند.


بیماران مبتلا به هپاتیت بهتر است مصرف باقلای تازه و بخارپز را در رژیم غذایی خود بگنجانند.


مصرف پوره باقلا به*عنوان یک «اکسپکتورانت» طبیعی در بدن عمل می*کند و به از بین بردن اخلاط و دفع آن*ها از بدن و درمان برخی از بیماری*های ریوی کمک می*کند.


این مطلب را به اشتراک بگذارید:

۸ خوشم آمد .
توسط سیده معصومه حسینی • مقالات دارويي – آرايشي – بهداشتي و گیاهان دارویی • ۰ • برچسب*ها: اکسپکتورانت, اکسپکتورانت طبیعی, درمان لرزش دست در پارکینسون, نکات طلایی درباره باقلا, پیشگیری از سرطان معده


• مطالب دیگر :
» انواع ماسکهای طبیعی و میوه ای برای پوستهای چرب
» مهم*ترین اصول زیبایی چهره
» شناسایی نوع پوست
» ارمغانی از طبیعت قسمت دهم – جو
» یک سلاح موثر برای مقابله با سرطانهای خطرناک


منبع:smsplz.com