برای گوشی های سیمبیان سری ۶۰ ورژن ۵ نظیر ۵۸۰۰، ۵۵۳۰، x6، n97، ۵۷۳۰ و …[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
برای گوشی های سیمبیان سری ۶۰ ورژن ۵ نظیر ۵۸۰۰، ۵۵۳۰، x6، n97، ۵۷۳۰ و …[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
ویرایش توسط دنیای خاموش من : دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۲ در ساعت ۰۳:۰۵ دلیل: حذف لینک از متن
ⓢⓐⓙⓐⓓ
دنیای خاموش من (دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۲)
مجموعه ۳ تم عاشقانهبا موضوع قلب و لاو برای گوشی های سری ۶۰ ورژن ۵ نظیر ۵۸۰۰، ۵۵۳۰، x6، n97، ۵۷۳۰ و …
ویرایش توسط دنیای خاموش من : دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۲ در ساعت ۰۳:۰۵ دلیل: حذف لینک از متن
ⓢⓐⓙⓐⓓ
مخصوص گوشی های نوکیا سری ۶۰
ورژن ۵ را برای شما کاربران سایت آماده نموده ام.که در سایت پیچک به صورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته است.
_
مجموعه ۳ تم زیبا و گرافیکی برای سری ۶۰ ورژن ۵ که به تازگی با حجم
بسیار کم ساخته شده اند را تهیه کردیم، این تم ها از کیفیت خوبی برخوردارند
و ظاهر گوشی را بسیار شیک میکنند، هم اکنون با فرمت sis در یک فایل زیپ
شده از سایت پیچک دریافت نمائید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
ویرایش توسط دنیای خاموش من : سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۲ در ساعت ۰۱:۵۳ دلیل: حذف لینک از عکس
ⓢⓐⓙⓐⓓ
برای سلیقه های گوناگون ! این دو تم برای گوشی های سیمبین
سری ۶۰ ورژن ۵ مناسب هستند . پیشنهاد میکنم این دو تم رو دانلود نمایید.
ویرایش توسط دنیای خاموش من : سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۲ در ساعت ۰۱:۵۲ دلیل: حذف لینک از عکس
ⓢⓐⓙⓐⓓ
دو تم بسیار زیبا برای سیمبین سری 60 ورژن 5 که توسط تم ساز ایرانی طراحی و ساخته شده است. این دو تم زیبا را از موبفا دانلود نمایید.
قابل اجرا بر روی :Sony Ericsson Satio, Samsung OMNIA HD, Nokia X6, Nokia N97, Nokia C7, Nokia C6, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5250, Nokia 5235, Nokia 5233, Nokia 5230 Nuron, Nokia 5228[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]| با حجم : 1600 کیلو بایت
ⓢⓐⓙⓐⓓ
مجموعه ۲ تم زیبا با نام T Halloween Time و Happy Disco . این تم ها با موضوع Abstract هستند که برای گوشی های سری ۶۰ ورژن ۵ نوکیا مانند ۵۵۳۰ و ۵۸۰۰ و N97 و … طراحی شده اند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
ⓢⓐⓙⓐⓓ
مجموع ۳ تم زیبا و با کیفیت با طرح ها مختلف را برای شما عزیزان آماده کردم که این تم ها مخصوص سیمبیان سری ۶۰ ویرایش ۵ بوده
ⓢⓐⓙⓐⓓ
مجموعه ۲ تم بسیار زیبا با نام های Haunted House و Scary Angel را در این پست از سایت پیچک قرار دادم. این تم ها با موضوع Festive میباشند که برای گوشیهای نوکیا سری ۶۰ ورژن ۵ طراحی شده اند.sis
ویرایش توسط sдjдd : پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۲ در ساعت ۱۰:۳۹
ⓢⓐⓙⓐⓓ
این تم ها با کیفیت خوبی برخوردارند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید | عضویت]
ⓢⓐⓙⓐⓓ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)