شیرینی توت

بادام زمینی 2 لیوان . پودر قند 2 لیوان . گلاب 10 قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم . خلال پسته به مقدار لازم . رنگ خوراکی به مقدار لازم



طرز تهیه : بادام زمینی ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با میکسر بزنید تا نرم و یکدست شود سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا خمیری نرم بدست بیاید.

تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید ، این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ ها و اشکال متفاوتی تهیه کنید.

منبع:ایران کوک