از مقوی ترین دسرهای سنتی که در بیشتر سفره های ایرانی و مخصوصا برای افطار در ماه رمضان پیدا میشوند حلواست


آرد سنگگ بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوای مجلسی است.
مواد لازم:
۱-
آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)
۲-
روغن*نباتی: دو پیمانه۳- روغن*مایع: نصف پیمانه۴- کره: ۱۰۰گرم۵- حلوا شکری: ۱۰۰گرم۶- پودر گل*سرخ: یک قاشق چایخوری۷- زنجبیل و فلفل*سیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری۸- نمک: یک قاشق چایخوری۹- هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری۱۰- پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
-
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می*دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می*کنیم.- سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می*کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه)- سپس حلواشکری رنده شده را به آن می*افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم*تر می*کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.- بعد سایر ادویه*ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل*سرخ و فلفل*سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می*کنیم.- در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می*زنیم.

مواد لازم شربت حلوا
:
شکر: چهار پیمانهآب: دو پیمانهگلاب: نصف پیمانهزعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت:
- شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می*دهیم تا شکر حل شود،- وقتی شربت قوام آمد آن*گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می*افزاییم و حرارت را خاموش می*کنیم.
در زیر هم نحوه تزیین حلوا را با شکلهای زیبا مشاهده میکنید

منبع: hamshahrionline.ir