کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهيه زولبيا و باميه

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    پنجشنبه ۲۶ بهمن ۹۶ [ ۱۷:۳۹]
    نوشته ها
    332
    امتیاز
    10,186
    سطح
    1
    Points: 10,186, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree FriendsVeteran10000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    سپاس ها
    4
    سپاس شده 139 در 89 پست

    طرز تهيه زولبيا و باميه

    مواد لازم براي باميه:
    1- آرد(200 گرم) 2- آب(300 گرم)
    3- تخم مرغ(3عدد) 4- روغن جامد( يك قاشق سوپخوري)
    5- شكر(نيم كيلو) 6- نمك(يك سوم قاشق چايخوري)
    7- آب(150 گرم) 8- آبليمو(2 قاشق سوپخوري)
    9- گلاب(كمي) طرز تهيه :
    آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.
    براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد. مواد لازم براي زولبيا:
    1- نشاسته(200 گرم) 2- ماست(180 گرم)
    3- آرد(20 گرم) 4- زعفران حل شده( يك قاشق سوپخوري)
    5- روغن جامد( يك قاشق چايخوري) 6- جوش شيرين(يك دوم قاشق چايخوري)
    7- آب يا گلاب(يك قاشق سوپخوري)

    طرز تهيه:
    نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم. زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.

    مواد لازم براي شربت: 1- شكر(2فنجان)
    2-آب(يك فنجان) 3- گلاب(2 قاشق سوپخوري)
    4- زعفران حل شده(يك قاشق مرباخوري) 5- آبليمو( يك قاشق مربا خوري)

    طرز تهيه شربت :
    آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
    يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

    ویرایش توسط وکیل : یکشنبه ۰۸ مرداد ۹۱ در ساعت ۱۹:۵۰ دلیل: تنظیم فونت

  2. کاربر روبرو از پست مفید كليك سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (سه شنبه ۱۰ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •