کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه دسر موز و بستنی

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۰۷ آبان ۹۱ [ ۱۵:۵۹]
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    25
    امتیاز
    464
    سطح
    1
    Points: 464, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Three Friends250 Experience Points3 months registered
    سپاس ها
    16
    سپاس شده 30 در 21 پست

    طرز تهیه دسر موز و بستنی



    معمولا برای درست كردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده كنیم، آن را تكه* تكه كرده یا در مخلوط *كن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می*كنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ*شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه*ای آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه*ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده*اید دارد، كه از خوردن آن پشیمان نمی*شوید.

    معمولا برای درست كردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده كنیم، آن را تكه* تكه كرده یا در مخلوط *كن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می*كنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ*شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه*ای آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه*ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده*اید دارد، كه از خوردن آن پشیمان نمی*شوید.


    مواد لازم برای 4 نفر:

    - 6 عدد موز كوچك
    - 50 گرم یا یك چهارم پیمانه كره
    - 4 عدد هل(كوبیده شده)
    - 50 گرم یا یك دوم پیمانه بادام پرك پوست*كنده
    - آب و پوست رنده شده یك عدد لیموترش كوچك
    - 50 گرم یا یك سوم پیمانه پودر قند
    - 2 قاشق سوپ*خوری آب پرتقال یا آب آناناس
    - بستنی وانیلی
    طرز تهیه:
    1- موزها را پوست كنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار كره را در تابه*ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل كره ریخته و تا اندازه*ای سرخ كنید كه طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ كنید.

    2- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ كنید.
    نكته:مراقب باشید موزها را آن*قدر سرخ نكنید كه له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نكنید، زیرا ممكن است در مرحله سرخ كردن، له شده و شكل ظاهری*شان تغییر كند.
    3- باقیمانده كره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب كنید. سپس دانه*های هل و بادام را به آن اضافه كرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
    4- پوست رنده*شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه كرده و مقداری حرارت دهید تا كمی غلیظ شود. این، در واقع سس این*دسر است.
    5- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو كنید.
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط دنیای خاموش من : چهارشنبه ۱۱ مرداد ۹۱ در ساعت ۱۴:۴۹ دلیل: حذف لینک

  2. کاربر روبرو از پست مفید فریبرز سپاس کرده است .

    دنیای خاموش من (چهارشنبه ۱۱ مرداد ۹۱)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •