کیک یزدی

مواد مورد نیاز:
آرد سفید=۲۲۵ گرم(۲ پیمانه)
شکر=
۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
روغن=
۱۵۰ گرم(۱ پیمانه سرخالی)
تخم مرغ=
۴ عدد
جوش شیرین=
۱ قاشق چایخوری
پکینگ پادر=یک قاشق مرباخوری
وانیل=
۲/۱ قاشق چایخوری
شیر یا ماست=یک پیمانه سرخالی
روش پخت:
- تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید کمی هم بزنید سپس ظرف را در ظرف آب گرمی قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مایه کمی گرم شود سپس ظرف حاوی مایه را از آب گرم خارج کنید و باز هممواد راخوب هم بزنید تا مایه سرد شود .
- سپس آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- جوش شیرین ، پکینگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل کنید و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ بریزید و در آخر کار کره را کمی بزنید تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مایه را در قالبهای کوچکی که از قبل چرب کرده اید ،بریزید و قالبها را در سینی فر بگذارید.
- سینی فر در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
- کیک ها باید پف کرده و طلایی رنگ شوند و پس از سرد شدن کیک ها را از قالبها خارج کنید.
- می توانید از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده نمایید.