مواد لازم:
آرد سفید=225 گرم(2 پیمانه)
شکر=200 گرم(1 پیمانه)
روغن=150 گرم(1 پیمانه سرخالی)
تخم مرغ=4 عدد
جوش شیرین=1 قاشق چایخوری
پکینگ پادر=یک قاشق مرباخوری
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
شیر یا ماست=یک پیمانه سرخالی
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم کمی بهم می زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین و پکینگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می ریزیم و در آخر کار کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نماییم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت 350 درجه به مدت 3 ربع ساعت قرار می دهیم. نانها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. ممکن است از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.

کیک ساده
مواد لازم برای 4 نفر:
تخم مرغ=3 عدد
شیر=1 لیوان
پکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
شکر=1 لیوان
روغن=2/1 لیوان
آرد کیک=1 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده (بجز آرد که باید در آخر اضافه گردد تا خام نشود) و خوب مخلوط را با همزن می زنیم تا نرم شود.(دقت شود بعد از اضافه کردن آرد نباید زیاد هم زد). بعد قالب کیک مورد نظر را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 50 دقیقه با در حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا بخته شود. پس از سرد شدن می توانید کیک را با پودر نارگیل تزئین کنید.