کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کیک کاکایو

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۲۸ آبان ۹۲ [ ۱۷:۰۵]
    نوشته ها
    71
    امتیاز
    3,150
    سطح
    1
    Points: 3,150, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Created Album picturesCreated Blog entryYour first GroupThree Friends1000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    111
    سپاس ها
    123
    سپاس شده 216 در 83 پست
    حالت من
    Khejalati

    Gadid کیک کاکایو

    مواد لازم:
    شكر 1.5 پيمانه - ارد 2 پيمانه- تخم مرغ 4 عدد- روغن جامد 1 پيمانه- شير يا اب ميوه دلخواه 1 پيمانه- بكينگ پودر 1 ق.غ- وانيل 1.8 ق.غ


    طرز تهیه:اول روغن و شكر رو هم مي زنيم تا كرم رنگ بشه بعد زرده و سفيده رو جدا ميكنيم.زرده رو با روغن و شکر قاطی کنید بعدم وانيل رو اضافه کنید.خوب با همزن برنید و شیر رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن
    بعد بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنیدو دو بار با هم الک کنید.اگه خواستين كيك كاكائويي باشه 2 قاشق غذا خوري پودر كاكائو هم با ارد الك کنید.بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو به مایه اتون اضافه کنید.و باز هم هم بزنید تا مواد يه دست بشه

    سفيده رو هم جداگانه اونقدر با همزن بزنید تا حسابي پف كنه و از ظرف نريزه و حالت بگيره بعد به مواد اصلي اضافه کنید و اروم هم بزنید زياد نبايد هم بزنيد چون پفش ميخوابه
    میتونید با همین دستور با اضافه کردن پودرنارگیل و یا کشمش یا حتی گردو ، کیک هایی با طعم های متفاوت تهیه کنید.

    نکته: براي كيك نارگيلي به جاي پودر كاكائو. 1 پيمانه پودر نارگيل اخر به مواد اضافه کنید.
    براي کیک كشمشي هم 3/2 پيمانه كشمش رو با ارد مخلوط میکنی و به مواد اضافه میکنید.
    در صورت استفاده از گردو 3/2 پيمانه کافیه
    ميتونيد حتي توي شير نسكافه حل كنيد و با همين دستور كيك نسكافه اي درست كيند

    برای سس شکلات: شكلات با يك قاشق روغن مايع و 2 يا 3 قاشق شير رقيق کنیدكه خيلي سفت نشه و روی کیک بکشید.

    میتونید از شکلات هوبی هم استفاده کنید.شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳ [ ۱۳:۳۵]
    نوشته ها
    3
    امتیاز
    19
    سطح
    1
    Points: 19, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 12.0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 0 در 0 پست
    سلام.

    هر نو کیکی که پخته میشه باید یه سری نکات رو راجع به اون رعایت کرد از جمله:


    آرد را باید 3بار الک کرد.

    فر را ترجیحاً یک ربع زودتر روشن نمایید.

    هنگام زدن سفیده تخم مرغ ها، ظرف مربوطه و یا هر وسیله ای که با آن تخم مرغ ها ‏را می زنیم نباید خیس و یا آغشته به مواد دیگر باشد.

    همچنین هنگام جدا نمودن ‏زرده از سفیده باید دقت کرد به هیچ وجه از زرده چیزی به سفیده نماند.

    قالب کیک در صورتی که نچسب باشد کیفیت کار را بالاتر می برد.

    باید از هر قالبی که استفاده می نماییم قبلاً چرب شده باشد.

    پس از خارج کردن کیک یا شیرینی از فر، قبل از سرد شدن قالب را ‏برنگردانیم.‏

    در مورد تهیه شیرینی های خشک باید حتماً در صورت استفاده از شکر آن را به ‏صورت پودر درآوریم.


    علت خراب شدن کیک

    بزرگ بودن ظرف کیک.

    پخت کم یا بیش از حد کیک.

    باز نمودن بی موقع درب فر جهت چک کردن وضعیت کیک به خصوص ٢٠ ‏دقیقه اول پخت.


    هم زدن بیش از حل مواد به خصوص سفیده تخم مرغ.

    الک نکردن آرد و درست مخلوط نکردن آن با مواد دیگر.


    داغ بودن بیش از حد فر که باعث ترک خوردن روی کیک می شود.


    کم به هم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ که باعث ترک خوردن روی کیک می شود.

    منبع: redirect.php?a=forums.pichak.net/993.html

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •