پودینگ شکلاتی و وانیلی

مواد لازم :

شیر =2 لیوان
نشاسته =4 قاشق غذا خوری
شکر =4 قاشق غذاخوری
پودر کائوئو= 2 قاشق غذا خوری
وانیل =1/8 قاشق چای خوری
کره =20 گرم
طرز تهیه :

ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد حل کرده روی حرارت قرار داده مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد

سپس اسانس مورد نظر ( پودر کائو یا وانیل یا نسکافه ) را افزوده هم میزنیم و پس از آن کره را به مواد پودینگ اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم .

سپس در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار داده تا خنک شود و بعد میل میکنیم .

این دسر را میتوانید به همراه هات شکلات و یا نسکافه میل کنید