طرز تهيه :
فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايتروشن كنيد . تخم مرغ ها را با دو سوم پيمانه شكر و نمك مخلوط كنيد و با چنگال همبزنيد. به تدريج شير داغ و وانيل ارا اضافه كنيد . يك دوم پيمانه شكر را در قالبريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد . دائماَ هم بزنيد تا ذوب شود و رنگ آن طلائيگردد. سپس قالب را از روي حرارت برداريد . ظرف را تكان دهيد تا ديوارهاي قالب بهكارامل آغشته شود . در صورتيكه بخواهيد كرم كارامل را در ظرفهاي يكنفره تهيه نمائيد . كارامل آماده را ته ظفهاي يكنفره ريخته ، سپس مايهه آماده شده فوق الذكر را درداخل ثالب آغشته به كارامل بريزيد. پس از آن ، در ظرف بزرگي كه مقداري آب در آنريخته اند ، بگذاريد و به مدت يك ساعت در كف فر قرار دهيد . پس از يك ساعت از فربيرن آورده با كمك يك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم مي گردانيد و با تكان دادن قالب، كرم را از قالب جدا نموده ، ولي كرم را ار قالب بيرون نياوريد . قالب را پس ازسرد شدن به مدت ده الي دوازه ساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعدكرم را در ظرف ديگري برگردانيد . مجدداَ در يخچال قرار داده دو الي سه ساعت ديگربماند ، سپس سرو نمائيد
تخم مرغ
6 عدد
شكر
2/3 پيمانه
نمک
1/8 قاشق چايخوري
شير داغ
3/4 -3 پيمانه
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
شکر
1/2 پيمانه براي ته ظرف