مواد لازم

  • آرد برنج: یك پیمانه
  • شكر: یك پیمانه
  • هل: یك قاشق چای*خوری
  • روغن مایع: سه*چهارم پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • گلاب: یك*چهارم پیمانه
  • محلول زعفران: یك*دوم قاشق چای*خوری


روش تهیه:

1- روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود.

2- شكر را با آب مخلوط كرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شكر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید.

3- آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الك كرده و هل را اضافه كنید.

4- شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یكدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.

نكته:

1- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد كه رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمی**اندازد و خوش*طعم نمی*شود.

2- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت می*سوزد و حلوا خشك و سفت می*شود.

3- حلوای گرم را روی نان میكادو بمالید و بلافاصله آن را رول كنید، سپس بعد از خنك شدن برش بزنید.

4- این حلوا را می*توان با انواع نان*ها سرو كرد.