مواد لازم براي 4 نفر:


  • فيله ماهي: يك كيلو، خرد كرده
  • روغن مايع: يك*چهارم پيمانه
  • آبليمو: 6 قاشق غذاخوري
  • آب پياز: 6 قاشق غذاخوري
  • زعفران دم*كرده: 4 قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم




روش تهیه اول:

1- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.

2- تكه*هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.

3- ماهي*ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.


روش تهیه دوم:


1- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد.

2- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد.

3- چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كبابي از روي آتش، كمي كره آب شده روي آن بماليد.