نان قندی

مواد لازم:

  • آرد: حدود 400 گرم
  • سبوس گندم: 25 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • روغن مایع: 100 گرم
  • آب: 80 میلی لیتر
  • نمک میوه: یک قاشق چایخوری(5 گرم )
  • تخم مرغ: یک عدد(برای تزیین )
  • کنجد: به میزان لازم

روش تهيه:

1 – در ظرف مناسبی شکر، سبوس گندم، روغن مایع، آب ونمک میوه را با مفتول سیمی هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به دست آید.

2 – خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی 2 تا 3 میلیمتر باز کنید ودر سینی چرب شده قراردهید.

3 – روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، تخم مرغ را بزنید تا ازلختگی در بیاید سپس روی نان بمالید و کنجد بپاشید وآن را درفر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا روی نان طلایی شود.