مواد لازم خمیر:

  • آرد: 175 گرم
  • كره سرد: 75 گرم
  • تخم مرغ: یك عدد
  • آب یخ: یك قاشق سوپ*خوری

موادلازم میانی:

  • كره نرم:90 گرم
  • شكر: 90 گرم
  • تخم*مرغ زده شده: یك عدد
  • بادام پودر شده: 90 گرم
  • آرد: گرم
  • آب: یك قاشق سوپ*خوری
  • اسانس پرتقال: یك*چهارم قاشق چای*خوری
  • خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت
  • مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپ*خوری

روش تهیه:

1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتی*گراد گرم كنید. آرد الك كرده و كره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.


2 - تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

3 - خمیر را به*مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

4 - سطحی را آردپاشی كنید و خمیر را روی آن با وردنه باز كنید و داخل قالب تارت 20 سانتی*متری قرار دهید به*طوری كه كف و دیواره آن را بپوشاند.

5 - سطح خمیر را چنگال بزنید و به*مدت 20 دقیقه بپزید.

6 - مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن كنید و به*مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به*مدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

7 - حین پخت، تارت را از فر خارج كرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و سرو كنید.

طرز تهیه مواد میانی:

1 - كره و شكر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

2 - تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

3 - پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه كنید تا كاملا مخلوط شود.