مواد لازم:

  • مایه خمیر: یك قاشق سوپ*خوری
  • آب ولرم: یك پیمانه
  • آرد: سه و سه*چهارم پیمانه
  • شكر: دو و یك*چهارم قاشق سوپ*خوری
  • بیكینگ*پودر: یك*دوم قاشق سوپ*خوری
  • روغن مایع: یك*سوم پیمانه
  • تخم*مرغ: یك عدد
  • شیر: دو و یك*دوم قاشق سوپ*خوری
  • نمك و وانیل: به میزان لازم

روش تهیه:

1- مایه خمیر را همراه یك قاشق سوپ*خوری از شكر روی آب ولرم پاشیده و 5دقیقه زمان دهید تا عمل آید.

2- در ظرفی مناسب آرد، نمك، بیكینگ*پودر و شكر را با هم مخلوط كنید، سپس مایه خمیر عمل آمده را بریزید و بعد به ترتیب باقی مواد را اضافه كنید.

3- خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده به مدت 45دقیقه استراحت دهید.

4- در این مرحله خمیر را به ضخامت 0.5 میلی*متر و به شكل مستطیل باز كنید.

5- دو قالب دایره در 2 سایز بزرگ و كوچك انتخاب كنید. ابتدا قالب بزرگ را زده و بعد با قالب كوچك یك*بار داخل آن بزنید.

6- دونات*های به دست آمده را در یك سینی كه از قبل آردپاشی شده است بگذارید و روی آن را حوله بكشید و مجددا 45 دقیقه استراحت دهید.

7- روغن را داغ كرده، دونات*ها را داخل آن سرخ كنید. دقت كنید كه دونات*ها باید در روغن غوطه*ور باشند تا كاملا مغزپخت شوند. بعد با کمی شکلات اب شده تزیین میکنیم

نكات آشپزی:


1- در تهیه این نان می*توانید به جای كنسرو سبزیجات از هویج یا ذرت به تنهایی استفاده كنید.

2- این نان تا یك هفته درظرف در پوشیده در دمای محیط قابل نگهداری است.