نانک پسته و بادام
بهترین قالب برا این نانک: قالب های کیک یزدی هستش.
مواد لازم:

  • آرد: 300 گرم


  • خمیر مایه فوری: یک دوم قاشق سوپخوری


  • شکر: 150 گرم


  • شیر: یک پیمانه


  • روغن مایع: یک دوم پیمانه


  • تخم مرغ: یک عدد


  • پودر پسته: 50 گرم


  • پودر بادام: 50 گرم


  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری


  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری


  • عسل: به میزان لازم


  • خلال پسته وخلال بادام: به میزان لازم

روش تهیه:
1 -آرد، نمک، شکر، خمیرمایه فوری، وانیل و پودر پسته وبادام را با هم مخلوط کنید.
2 - در ظرف دیگری شیر، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کرده با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
3 - مخلوط شیر را به مواد خشک اضافه کرده وخوب هم بزنید. خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت با درپوش استراحت دهید.
4 - فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب دلخواه را چرب کرده و آرد پاشی کنید ومواد را درونش بریزید دوباره 15 دقیقه دیگر استراحت دهید سپس درفرگرم به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه بپزید.
5- قالب را از فر بیرون آورده وبگذارید خنک شود سپس نان را از قالب جدا کرده وروی توری سیمی قرار دهید، رویش را عسل مالیده با خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
پيشنهاد من:
درتهیه این نان اگر از پودر پسته وبادام جداگانه استفاده کنید بهتر است. به این صورت که اگر از پودر پسته استفاده کردید درآخر باعسل وخلال پسته تزیین کنید و اگر از پودر بادام استفاده کردید با عسل و خلال بادام روی نان را بپوشانید وبا یک نوشیدنی گرم نوش جان کنید.
نکته:
1 -درتهیه این نان تمام مراحل با همزن دستی انجام می*گیرد.
2 - این نان خمیر شلی مانند کیک دارد.
3 - عسل یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان سردرد به ویژه سردردهای ناشی از سرماخوردگی و میگرن است. برخی از درمانگران شیوه*های طبیعی، عسل را به عنوان یک مسکن طبیعی برای کاهش درد بیمارانشان توصیه می*کنند.