مواد لازم:

  • كيك يا بيسكويت ساده يا شكلاتي پودر شده: 250 گرم
  • گردوي خرد شده: 50 گرم
  • كره: 50 گرم، ذوب*شده
  • شكلات: 200 گرم، آب شده
  • آب پرتقال: يك قاشق سوپ*خوري
  • قيصي خردشده: 50 گرم
  • پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام: به ميزان لازم براي تزيين
  • ميوه*هاي خشك: 50 گرم، خردشده
  • پودركاكائو: به ميزان لازم

روش تهيه:

1 - كيك يا بيسكويت پودر شده را در ظرفي ريخته و بعد باقي مواد را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

2 - مواد آماده را داخل ظرفي ريخته روي آن را پوشانده و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.

3 - از يخچال خارج كرده از مواد به اندازه يك قاشق برداشته و گرد كنيد، داخل انواع مغزهاي خرد شده پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام و... يا پودر كاكائو يا انواع خرده شكلات يا داخل شكلات ذوب*شده بغلتانيد.

4 - سيني را با فويل بپوشانيد، ترافل*ها را روي آن قرار داده و به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد.

5 -مي*توانيد اين مواد را داخل قالب چهارگوش ريخته با انواع كاترهاي شيريني، برش زده سپس داخل شكلات ذوب شده بغلتانيد. در واقع با روش*هاي مختلف تهيه اين شيريني ساده مي*توانيد اشكال متفاوتي داشته باشيد.

نكته:


1 - انتخاب مغز و نوع شكلات، طعم متفاوتي در اين شيريني ايجاد مي*كند.

2 - اين نوع ترافل* را مي*توانيد در ظرف در دار و در جاي خنك و براي مدت زمان طولاني نگهداري كنيد.