مواد لازم :


  • كره: 350 گرم
  • آرد: 500 گرم
  • روغن مایع: 150 گرم
  • عسل: 3 قاشق سوپ*خوری
  • پودر قند: 280 گرم
  • پودر گل محمدی: یك پیمانه
  • هل: یك قاشق چای*خوری
  • گلاب: یك پیمانه
  • بادام پودر شده: یك پیمانه



طرز تهیه:


1 - روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.

2 - پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.

3 - مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.

4 - وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد به*صورت خمیر درآید.

5 - می*توانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.