مواد لازم:


  • عدس قرمز: 200 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
  • سیب*زمینی متوسط: یك عدد،* نگینی
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • شیره تمبرهندی: نصف پیمانه
  • زردچوبه: یك قاشق چای*خوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم


روش تهیه:


1 - عدس قرمز را پاك كنید و بشویید، سپس 10 دقیقه با 2تا3 پیمانه آب بجوشانید و هنگامی كه به جوش آمد، كف آن را بگیرید و شعله را كم كنید.

2 - روغن را داغ كرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید، زردچوبه را اضافه كرده و همراه سیب*زمینی به عدس اضافه كنید. پس از 20 دقیقه یا هنگامی كه سیب*زمینی پخت، شیره تمبرهندی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. با نان سرو *شود. برای وعده ناهار با بلو هم مصرف می شود .

نکات:


1 - به جای شیره تمبرهندی از 2 قاشق غذاخوری رب گوجه*فرنگی استفاده كنید.

2 - برای تهیه شیره تمبرهندی، 50 گرم آن را در نصف پیمانه آب*جوش حل كرده و صاف كنید.