مواد لازم:

کره: 100 گرم
آب: 400 میلی*لیتر
آرد: 250 گرم
تخم*مرغ: 7 عدد
بیکینگ پودر: یك*چهارم قاشق چای*خوری
وانیل: یك*هشتم قاشق چای*خوری


روش تهیه:

1- آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.

2- بعد آرد را به مواد اضافه كنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.

3- بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخم*مرغ*ها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.

4- دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخم*مرغ بعدی را اضافه نکنید.

5- بعد از اینکه همه تخم مرغ*ها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچه*ای با ماسوره کنگره*دار در سینی با فاصله به*صورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا 220 درجه سانتی*گراد گرم کرده*اید به*مدت 20 دقیقه قرار دهید.

6- بعد دمای فر را به 180 درجه سانتی*گراد رسانده و به*مدت 30 دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نان*ها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، كنار نان*ها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.

نكته:

نان خامه*ای را می*توان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.