مواد لازم :

  • آرد: 300 گرم
  • آرد نخودچی: 120 گرم
  • روغن جامد: 120 گرم
  • پودر قند: 200 گرم
  • كره: 200 گرم
  • خلال بادام: 100 گرم
  • پودر زنجبیل: 2 قاشق سوپ*خوری


روش تهیه


1 - آرد را در تابه*ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید كه آرد نسوزد.

2 - آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط كرده، الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

3 - روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید.

4 - حلوا را داخل یك قالب ریخته و پس از سرد شدن كامل برش دهید یا داخل قالب*های مونوپورشن اول از كیك اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر كرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.