مواد لازم برای 2 نفر
میگو درشت با پوست 500 گرم
مواد ماریناد که شامل:
آب پیاز 1/3 لیوان _ روغن زیتون 5 ق س _ زعفران آبزده به میزانی که مواد زرد بشه_ آبلیمو ی تازه 2 عدد
فلفل سیاه 1/2 ق چ و نمک به میزان لازم

میگو رو اول تمیز میکنیم و رگ پشتش رو در میاریم و لی موقع تمیز کردن پولک آخریه میگو رو نمی کنیم چون به دمش وصله و ما میخوایم دمه میگو بهش متصل بمونه
بعد میگو ها رو میشوریم و 1 ساعت داخل آب نمک غلیظ میگذاریم تا کاملا بوی ضخمش از بین بره
و بعد میگوها رو داخل مواد مارینه که از قبل با هم مخلوط کردیم میگذاریم و 2 الی 3 ساعت بهش زمان میدیم تا کاملا طعم بگیره
بعد هم به سیخ میکشین و روی حرارت متوسط بمدت 5 الی 6 دقیقه کباب میکنین




توجه کنین که اگه میگو زیاد بپزه سفت میشه و مزش رو از دست میده


برای درست کردن سس تار تار
1 ق غ مایونز+ 1 ق غ ماست سفت شیرین+ 1/2 ق غ پیاز خیلی ریز ساطوری شده+ 1 عدد خیار شور متوسط ریز خورد شده + 1/2 ق غ جعفری ساطوری + 1 ق چ سس تند+ نمک و فلفل +نوک ق چ پودر سیر

همه رو باهم مخلوط میکنیم و همیشه 1 ساعت قبل از سرو میگو این سس رو درست کنین که مزه ی سبزیجات به خورد سس بره
این سس در نوع خودش بی نظیره! اگه تا حالا امتحان نکردین درستش کنین بهتون قول میدم هردفعه درستش میکنین!