کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: روش تهیه*ی کرپ انبه، دسر فرانسوی و 8 راز آن

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    جمعه ۱۹ مهر ۹۲ [ ۱۶:۰۸]
    محل سکونت
    همين نزديكي ها
    نوشته ها
    117
    امتیاز
    2,714
    سطح
    1
    Points: 2,714, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree Friends1000 Experience Points31 days registered
    نوشته های وبلاگ
    34
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 659 در 289 پست
    حالت من
    Bitafavot

    New روش تهیه*ی کرپ انبه، دسر فرانسوی و 8 راز آن



    در تابستان، خوردن هر خوراکی خنکی می*تواند لذت*بخش باشد؛ از انواع دسر گرفته تا غذاهای سرد.

    البته دسرها از خوراکی*های پرکالری هستند بنابراین باید در برنامه غذایی افرادی جای بگیرند که به
    انرژی فراوانی نیاز دارند؛ مثلاً بچه*ها و نوجوانان...



    در دنیای رنگارنگ دسرها، تهیه و خوردن انواع کرپ که دسری فرانسوی است، برای این روزهای گرم بسیار مناسب است.


    مقدار کالری
    مواد غذایی کرپ در مجموع 780 کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تهیه شدن

    3 کرپ از آن*ها، مقدار کالری*ای که به هر نفر خواهد رسید، 260 کیلوکالری خواهد بود از آنجا که این دسر کالری نسبتاً زیادی دارد، بهتر است در وعده عصرانه میل شود.


    همراه این دسر
    این دسر آن*قدر کامل است که لازم نیست هیچ ماده غذایی*ای با آن مصرف کنید. البته می*توانید از برش*های انبه تازه و کرم شکلاتی برای تزیین کرپ؟تان استفاده کنید.


    طـرز تـهـیـه
    * ابتدا تخم*مرغ*ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید. شیر و آرد (در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر) را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.


    * تابه*ای تفلون را با 2 تا 3 قطره روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید.
    * این مایه را به 3 قسمت تقسیم و کف تابه را با این مایه به اصطلاح فرش کنید.
    * دو طرف کرپ*ها را سرخ و تک*تک در بشقاب قرار دهید.
    * در مرحله بعد، در تابه*ای دیگر، به انبه پوست گرفته و خردشده شکر قهوه*ای اضافه کنید.
    * سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود.
    * حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله 3 تا 4 دقیقه طول نخواهد کشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود.
    * از این سس روی کرپ*ها بریزید و آن*ها را لوله کنید. روی آن*ها 1 تا 2 اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.


    مـواد لازم برای 3 نفر
    شیر 1 فنجان 30 کیلوکالری

    تخم*مرغ 2 عدد 200 کیلوکالری

    شکر قهوه*ای 1 قاشق غذاخوری 30 کیلوکالری

    آرد 3 قاشق غذاخوری 80 کیلوکالری

    وانیل نوک قاشق چای*خوری 0 کیلوکالری

    انبه 1 عدد 60 کیلوکالری

    خامه 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری

    بستنی وانیلی 1 لیوان 250 کیلوکالری



    8 راز کرپ انبه


    کرپ از دسرهای فرانسوی است که انواع بسیاری دارد. برای تهیه این دسر، به خصوص از نوع انبه آن، نکته*های ویژه*ای را باید رعایت کرد. مثلاً بهتر است در تهیه این دسر از شکر قهوه*ای استفاده و هنگام سرو آن، بستنی وانیلی میل شود. نکته*های دیگری که هنگام تهیه این کرپ باید رعایت کرد عبارت*اند از:

    1. وقتی تخم*مرغ*ها را با آرد و شیر مخلوط می*کنید، باید خوب هم بزنید زیرا این کار باعث می*شود خمیر وا نرود و پاره نشود و حالت ارتجاعی خود را حفظ کند.

    2. آردها از نظر تصفیه*شان (3 صفر بودن) با هم متفاوت هستند به این ترتیب اگر مایه کرپ بیش از اندازه شل بود، می*توانید یک قاشق مرباخوری دیگر آرد به این مایه اضافه کنید.

    3. آردی که برای تهیه این دسر استفاده می*کنید، می*تواند هر آردی باشد؛ مثلاً می*توانید آرد گندم سبوس*دار یا حتی آرد برنج یا آرد ذرت به کار ببرید. البته در این صورت اندازه*هایشان متفاوت است مثلاً آرد برنج را 5 قاشق غذاخوری و آرد ذرت را به اندازه 6 قاشق غذاخوری در مایه کرپ بریزید.

    4. با اینکه شکر قهوه*ای در کرپ کلاسیک ریخته می*شود اما می*توانید در صورت دسترسی نداشتن به شکر قهوه*ای از شکر معمولی نیز استفاده کنید یا حتی در آن به جای شکر، عسل یا شیره توت بریزید.

    وقتی تخم*مرغ*ها را با آرد و شیر مخلوط می*کنید، باید خوب هم بزنید زیرا این کار
    باعث می*شود خمیر وا نرود و پاره نشود و حالت ارتجاعی خود را حفظ کند

    5. وقتی شکر در حال جوشیدن است، آن را به سرعت هم بزنید و توجه کنید وقتی خامه را اضافه کردید، این مرحله بیش از حد طولانی نشود زیرا در این صورت شکر می*سوزد و طعم تلخی پیدا خواهد کرد.

    6. از آنجا که شکر در حال جوش بسیار داغ است، مراقب باشید زیرا در صورت تماس پوست دست با آن، به سرعت می*سوزد و دردناک خواهد شد.

    7. از هر انبه*ای برای تهیه این دسر استفاده نکنید. انبه است سفت و نیمه رسیده باشد.

    8. با اینکه بستنی وانیلی بهترین طعم را با این کرپ ایجاد می*کند، می*توانید از بستنی شکلاتی یا بستنی با طعم انبه نیز برای سرو این دسر استفاده کنید.


    اگر لاغر هستید
    این دسر برای بچه*های بد غذا و کم وزن بهترین عصرانه است زیرا هم مغذی و هم پرکالری است. البته افزودن کرم شکلاتی و بستنی بیشتر می*تواند کالری آن و میزان انرژی دریافتی را بالاتر ببرد.


    اگر سلیاک دارید
    از آنجا که به گلوتن (پروتئین) آرد گندم حساسیت دارید، می*توانید از آرد برنج که فاقد گلوتن است، برای تهیه این دسر استفاده کنید به این ترتیب دیگر دچار علائم بیماری نمی*شوید و به راحتی می*توانید این دسر را به عنوان یک میان*وعده میل کنید.


    اگر دیابت دارید
    این دسر برای شما چندان مناسب نیست زیرا هم انبه دارد که جزو میوه*های با اندیس گلایسمی بالا است و هم شکر و بستنی. با اینکه این دسر با شکر قهوه*ای تهیه می*شود و می*توان آرد سبوس*دار در مایه این دسر ریخت، مقدار محدود آن نیز می*تواند نیاز به انسولین را در شما افزایش دهد بنابراین میزان مصرفتان را به حداقل برسانید.



    منبع: هفته نامه سلامت
    مثل دانه باش كه از خاك جان ميگيرد ولي درخاك نمي ماند.

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲ [ ۰۹:۵۱]
    محل سکونت
    كرمانشاه
    سن
    25
    نوشته ها
    61
    امتیاز
    5,158
    سطح
    1
    Points: 5,158, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassThree FriendsCreated Album pictures1 year registered
    نوشته های وبلاگ
    43
    سپاس ها
    269
    سپاس شده 338 در 149 پست
    حالت من
    Shad
    ظاهرش ك خيلي خوشمزس بايد حتما امتحانش كنم.مرسيييييييييييي
    my father choose my name

    and my last name choosen by my ancestors

    thats enough...
    I my self choose my way....

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •