کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کوکوی عدس

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    جمعه ۱۹ مهر ۹۲ [ ۱۵:۰۸]
    محل سکونت
    همين نزديكي ها
    نوشته ها
    117
    امتیاز
    2,714
    سطح
    1
    Points: 2,714, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree Friends1000 Experience Points31 days registered
    نوشته های وبلاگ
    34
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 659 در 289 پست
    حالت من
    Bitafavot

    New کوکوی عدس




    این غذای خوشمزه تا حد زیادی همانند دیگر کوکو*ها تهیه و طبخ می*شود اما کمی ترد و شکننده است؛ می*توان مثل کوکوهای دیگر ابتدا همه آن را یکجا پخت و پس از پختن برش داد، یا مثل کتلت قطعات کوچکتری از آن تهیه کرد تا راحت*تر درون ظرف برگردانده و هر دو رویش پخته شود.
    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
    عدس: ۱ لیوان
    تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
    سیب زمینی: ۱ عدد
    هویج (در صورت تمایل): ۱ عدد
    پیاز: ۱ عدد
    نمک، فلفل سیاه، ادویه و زرد چوبه: به مقدار دلخواه
    نان سوخاری: (فقط برای اضافه کردن به مایه غذا در صورت شل بودن آن)


    طرز تهیه:

    ابتدا عدس*ها را شسته، نیم ساعت یا کمی بیشتر بگذارید خیس بخورد. بعد آن*ها را با کمی آب و نمک کاملا بپزید. سیب زمینی را (در صورت تمایل همراه با هویج) پخته، پس از خنک شدن هر دو را با هم در ظرفی رنده کنید. گوشت را با یک عدد پیاز تفت داده، کنار بگذارید.

    عدس را داخل غذاساز میکس کنید تا مقداری له شود و حالت پوره مانند به خود بگیرد. آن*گاه تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید (در صورت شل بودن زیادی، مقداری ریزه خرده نان سوخاری به آن بیفزایید).


    درون تابه*ای روغن ریخته، صبر کنید خوب داغ شود. مایه کوکو را که نباید زیاد سفت باشد یکجا داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط و با در نیمه بسته بگذارید بپزد تا خودش را بگیرد و به اصطلاح بسته شود.


    پس از بسته شدن یک رو، آن را برش دهید و با کفگیر بزرگ و صاف، بدقت قطعات را برگردانید تا روی دیگر نیز بخوبی سرخ شود.


    توجه:


    این کوکو اگرچه بسیار لذیذ، اما کمی تُرد و شکننده است و باید هنگام سرخ کردن آن دقت بیشتری کرد. بر حسب علاقه و سلیقه می*توان به جای یکجا ریختن مواد، آن*ها را مثل کتلت در کف دست درست کرد (در این صورت بهتر است کف دستتان را کمی خیس کنید) یا قاشق قاشق در ظرف ریخت و با کف قاشق رویشان را صاف کرد تا در قطعات کوچکتری پخته و سرخ شوند و برگرداندن آنها برایتان راحت*تر باشد.

    مثل دانه باش كه از خاك جان ميگيرد ولي درخاك نمي ماند.

  2. کاربر روبرو از پست مفید h92 سپاس کرده است .

    كاترين جون (شنبه ۲۳ شهریور ۹۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •