کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: معرفی غذاهای گرجی

  1. #1
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ [ ۱۶:۲۶]
    محل سکونت
    اروپا
    سن
    38
    نوشته ها
    2
    امتیاز
    69
    سطح
    1
    Points: 69, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 1.0%
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 2 در 1 پست

    Post معرفی غذاهای گرجی

    در کشور گرجستان نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان غذاهای سنتی متعددی درست می شود.در مقاله زیر می خواهم شما رو با غذاهای سنتی پرطرفدار گرجی آشنا کنم:

    ۱- خاچاپوری ( khachapuri ) :



    یک غذای بسیار رایج گرجی است. رواج آن در حدی است که محال است کسی از گرجستان بازدید کند و خاچاپوری را نبیند یا چیزی در مورد آن نشنود. خاچاپوری نه تنها یک غذا بلکه بخشی از فرهنگ گرجستان به حساب می آید.
    مواد اولیه این غذا عبارتند از آرد، تخم مرغ، پنیر و روغن.ترکیبات آن طوری است که نیازی نیست با نان یا برنج خورده شود بلکه به تنهایی انرژی و پروتئین کافی را به بدن می رساند. گرجی ها اغلب عادت ندارند که در طول روز غذای مفصلی بخورند بنابراین بسیاری از مردم به خوردن یک خاچاپوری بسنده می کنند.
    در سطح شهر تقریبا همه اغذیه فروشی ها و رستورانها خاچاپوری عرضه می کنند. محلهایی هم وجود دارند که کار آنها فقط عرضه خاچاپوری است. در مقابل جایگاه فروش خاچاپوری معمولا مردمی ایستاده اند که یک خاچاپوری در دست دارند و به خوردن مشغول هستند.
    خاچاپوری انواع و اقسام مختلفی دارد. برخی از خاچاپوری ها را می توانید مانند ساندویچ یا پیراشکی سرپایی میل کنید ولی برخی دیگر را باید در بشقاب و با کمک چنگال و چاقو نوش جان کرد.بعضی از انواع رایج خاچاپوری عبارتند از:

    -)ایمرولی( imeruli ) :



    گرد و دوار است و میشه گفت رایج ترین نوع خاچاپوری است. مواد اولیه برای درست کردن آن عبارت است از : ماست، تخم مرغ، خمیر آرد و پنیر و کره و بسیار مقوی و انرژی زاست.

    -)مگرولی (megruli ) :



    شبیه به ایمرولی است با این تفاوت که پنیر بیشتری در آن مورد استفاده قرار می گیرد.

    -)آجارولی( adjaruli ) :



    ظاهر آن خمیر پخته ای است که به شکل قایق درآمد ه است و یک تخم مرغ نیمروی شل در داخل قایق قرار گرفته است. موقع خوردن تخم مرغ را با خمیرهای قایق مخلوط می کنند.آجارولی در گرجستان و بویژه در منطقه آجارا که نام این نوع خاچاپوری هم از این منطقه گرفته شده است، طرفداران زیادی دارد ولی تا جاییکه من تجربه دارم به ذائقه ایرانیها چندان غذای مطلوبی نیست.

    -)پنووانی ( penovani ) :



    از نظر ظاهر شبیه به شیرینی دانمارکی خودمان است ولی از نظر مزه هیچ شباهتی به آن ندارد چون از خمیر و پنیر پرشده است.


    -)اسوری(ossuri ) :



    در تهیه این نوع خاچاپوری علاوه بر موارد بالا از سیب زمینی نیز استفاده میشود.

    آچما( achma ) و سوانوری( svanuri ) ، راچولی( rachuli ) نیز از انواع دیگر خاچاپوری هستند.

    ۲ - ادژیکا( adzhika ) :


    به نظر من به فارسی میشه اسمش را بگذاریم خوراک ادویه.بیشترآن گرد فلفل قرمزه که با انواع سبزیجات مخلوط شده است و برای سلامتی بسیار مفید میباشد.

    ۳- چاکاپولی( chakapuli ) و چاخوخبیلی( chakhokhbili ) :



    هر دو در واقع نوعی تاس کباب هستند. ولی با این تفاوت که : چاکاپولی با گوشت بره و چاخوخبیلی با گوشت مرغ درست می شود.

    ۴- چادی( chadi ) :


    همان نان غلات است.که معمولا وسط آن را برش میدهند و در آن پنیر میگذاریند و نوش جان میکنند.

    5- چاناخی( chanakhi ) :

    تشکیل شده است از گوجه های درسته پخته، تکه های بادمجان، تکه های گوشت بره، فلفل سبز درشت همراه با سیر و سبزیجات.

    ۶ - تاباکا( tabaka ) :



    تکه های مرغ را داخل دوظرف سفالی پرس می کنند و سرخ می نمایند.بسیار لذیذ است.

    ۷ – خارچو( kharcho ) :



    سوپ برنج و گوشت است که در آن فلفل هم می ریزند.

    ۸ - خینکالی( khinkali ) :



    خمیرهای پخته ای است که در داخل آن گوشت چرخ کرده وجود دارد. فلفل سیاه هم در آن استفاده می شود.خینکالی در گرجستان طرفداران زیادی دارد و بسیار خوشمزه است.

    ۹ - متس وادی( mtsvadi ) :



    همان شیشلیک است. اگر دیدید که در فضای باز درست می شود، معطل نکنید و سفارش بدهید. گرجیها در درست کردن شیشلیک استاد هستند.

    ۱۰ – پخالی( pkhali ) :پخالی،از اسفناج، گردو، سیر و سرکه درست می شود برای تزئین روی آن دانه های انار قرار میدهند.

    غذاهایی مانند : دلمه و کوفته وجه مشترک غذایی گرجیها با ایران می باشد.

    منبع : معرفی انواع غذاهای گرجی | اقامت گرجستان | ثبت شرکت در گرجستان | تور گرجستان
    ویرایش توسط samgeorgiaco : یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ در ساعت ۱۶:۲۰

  2. #2
    کاربر سایت

    آخرین بازدید
    شنبه ۱۶ فروردین ۹۳ [ ۲۲:۲۰]
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    41
    امتیاز
    1,284
    سطح
    1
    Points: 1,284, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Three Friends1000 Experience Points3 months registeredYour first Group
    سپاس ها
    12
    سپاس شده 138 در 94 پست
    حالت من
    Ashegh
    دلم آب افتاد
    کوچکان آرزو می کنند و بزرگان ارادهHidden Content

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •