کانال تلگرام فال و طالع بینی

در تمام بخش ها مدیر فعال ( با سابقه فعالیت در انجمن های دیگر ) می پذیریم ، با ما تماس بگیرید. انجمن پیچک

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مربا خیار سبز

  1. #1
    کاربرفعال

    آخرین بازدید
    جمعه ۱۹ مهر ۹۲ [ ۱۶:۰۸]
    محل سکونت
    همين نزديكي ها
    نوشته ها
    117
    امتیاز
    2,714
    سطح
    1
    Points: 2,714, Level: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryThree Friends1000 Experience Points31 days registered
    نوشته های وبلاگ
    34
    سپاس ها
    209
    سپاس شده 659 در 289 پست
    حالت من
    Bitafavot

    New مربا خیار سبز

    مواد لازم

    خیار سبز درشت تخمی - 2 کیلو

    شکر - 2 کیلو
    آب - 6 لیوان
    گلاب - 1 استکان
    آهک به صورت سنگ - 1 کیلو
    در کارهای ساختمانی معمولا آهک را آب می زنند و به شکل پودر درمی آورند. این چنین آهکی برای ترد کردن مربا مناسب نیست.

    مربا خیار سبز
    طرز تهیه

    خیار را پوست گرفته ، چهار قاچ می کنیم. قسمت نرم و تخم آن را می گیریم و از قسمت سفت آن استفاده می کنیم . قطعات خیار را به هر شکلی که دوست داریم ، مربع ، مستطیل و یا لوزی می بریم .

    آهک را در ظرفی قرار داده ، روی آن آب فراوان می ریزیم و می گذاریم یکی دو ساعت بماند تا کاملا نرم شود . وقتی آهک نرم شد ، آن را بهم می زنیم ، بعد می گذاریم دو سه ساعت بماند و گل آن رسوب کرده ، آب آن کاملا زلال شود. آب زلال را با یک ملاقه آهسته به طوری که با لایه رسوب کرده آهک مخلوط نشود ، از صافی رد می کنیم و روی خیارهای آماده شده می ریزیم به اندازه ای که آب آهک روی خیار را کاملا بگیرد. خیار باید 24 ساعت در آب آهک بماند بعد آن را در صافی ریخته ، چندین بار می شوئیم تا آب آهک آن کاملا گرفته شود.
    شکر را با 4 لیوان آب می جوشانیم، در حدی که فقط شکر حل شود. سپس آن را هم از صافی رد می کنیم و در ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد می ریزیم ، خیار را هم در این شربت ریخته ، ظرف را روی آتش می گذاریم ، وقتی جوش آمد ، حرارت را کمی ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید.
    مقداری گلاب به اندازه ای که معطر شود و کمی جوهر لیمو یا آب لیمو بقدری که ترش نشود، داخل مربا می ریزیم ، بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر می داریم .
    اگر بخواهیم رنگ مربا سبز شود ، وقتی که خیار را در شربت ریختیم ، کمی رنگ سبز به آن اضافه می کنیم. (این نوع رنگ مخصوص شیرینی است و زیانی ندارد)
    مثل دانه باش كه از خاك جان ميگيرد ولي درخاك نمي ماند.

  2. 2 کاربر از پست مفید h92 سپاس کرده اند .

    Love star (سه شنبه ۰۹ مهر ۹۲),ارغوانی (سه شنبه ۰۹ مهر ۹۲)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •